Laat u inspireren door de magische kracht van events. En ontdek wat ik voor u kan betekenen.

Deze events organiseer ik voor u:

Corporate (klant)-events

• Bedrijfsfeesten
• Relatiedagen
• Jubilea / afscheidsrecepties
• Bedrijfsopeningen
• Bedrijfsuitjes

Personeels-events

• Personeelsuitjes / weekends
• Jubilea / afscheid personeel
• Diverse workshops, o.a. percussieworkshop / kookworkshop / sushi maken / bonbons maken
• Teambuilding: sportdagen, o.a. racketavond, poldersport, Solextour, Sloepentocht…

Bekijk hieronder de voorbeelden van eerdere events die door mij zijn georganiseerd.

Jubileumfeest voor 200 personen

Ter ere van het 75-jarig jubileum van een aannemersbedrijf hebben we, op een feestelijke locatie, uitgepakt met een Night to remember! Met bussen werden de gasten naar de feestlocatie vervoerd, waar ze een avond hebben genoten van uitstekende catering, variëteit aan entertainment en optredens van artiesten en een coverband. Zoals de medewerkers na afloop aangaven: een fantastische avond om nooit meer te vergeten!

Excursie naar het Europees Parlement

Met een delegatie van professionals uit de groensector hebben we een bezoek gebracht aan Brussel, inclusief een intensief gesprek met één van de Europarlementariërs. Een bijzonder verrassend bezoek aan het Parlementarium en als afsluiting de landbouwborrel, waarbij overheid en ondernemers elkaar konden treffen.

Heppener events en projecten, event flower science, Sassenheim
Heppener events en projecten, event flower science, Sassenheim

Personeelsweekend voor 130 medewerkers

Een weekend naar Terschelling voor 130 personen ingewikkeld? Niet voor Heppener! Dit weekend stond vol van sportieve en actieve activiteiten, fietstochten, overnachting, boottocht en een compleet strandfeest inclusief een zeer goed verzorgde BBQ afgesloten met een feestavond. Alles tot in de puntjes verzorgd en tot op de minuut gepland!

Heppener events en projecten, evenement Terschelling, Sassenheim
Heppener events en projecten, evenement Terschelling, Sassenheim

Afscheidsreceptie 500 personen

Een gerenommeerd kantoor uit de Bollenstreek nam afscheid van één van haar maten. Heppener heeft deze receptie van ruim 500 personen volledig verzorgd, vanaf de uitnodiging tot de catering, van de locatie tot de fotograaf. De avond verliep zoals gepland, met als resultaat een zeer tevreden opdrachtgever.

Heppener events en projecten, evenement afscheidsreceptie, Sassenheim
Heppener events en projecten, evenement afscheidsreceptie, Sassenheim

Masterclass FlowerScience

Onder de inspirerende leiding van innovatie-ambassadeur en trendwatcher Lieke Lamb organiseerde  Flower Science een Masterclass on- en offline presentatie voor bedrijven uit de sierteeltsector. Ruim 25 bloem- en bollenondernemers werden in een wervelende presentatie meegenomen, waarbij de globale trends werden gepresenteerd met een directe link naar het bloembollenvak. Hierna volgden er inspirerende voorbeelden van on- en offline presentaties. De masterclass werd afgesloten met een lunch voor alle deelnemers.

Heppener events en projecten, evenement flower science, Sassenheim
Heppener events en projecten, evenement flower science, Sassenheim

De Slag om de Bollenstreek

‘De Slag om de Bollenstreek’ is een hilarische kennisquiz tussen bedrijfsteams uit de Bollenstreek met aandacht én opbrengst voor het goede doel. Teams van maximaal 6 spelers nemen het tegen elkaar op door breinbrekers, algemene weetjes, Bollenstreek-feiten en het befaamde rode draadspel op te lossen, afgewisseld met een volledig verzorgde maaltijd en een afsluitende borrel. Sinds een aantal jaar zorg ik voor de volledige logistieke organisatie van de Slag, zoals locatie, catering, techniek, meubilair etc.

Heppener events en projecten, slag om de bollenstreek, Sassenheim
Heppener events en projecten, slag om de bollenstreek, Sassenheim

Ode aan Teylingen

“Ode aan Teylingen” is een – oprecht – uniek, prachtig vormgegeven, eenmalig magazine, dat verbinding maakt tussen inwoners, ondernemers en de gemeente Teylingen. Het laat zien hoeveel moois er in Teylingen is! Het eerste exemplaar is tijdens een feestelijke bijeenkomst uitgereikt aan de burgemeester van Teylingen, Carla Breuer.

Particuliere events

Naast de zakelijke markt verzorg ik ook op maat (thema-)feesten, waarbij alles verzorgd kan worden. Van catering tot styling tot DJ en artiesten. Mijn kracht zit in het ontzorgen van de opdrachtgever. Op locatie of bij u thuis zorg ik dat alles tot in detail is geregeld. Verrassingen op het gebied van aankleding, artiesten en catering is mijn specialiteit.

Wilt u ook een event?

Laat mij de organisatie regelen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.
Het zal u, uw personeel en klanten aan niets ontbreken!