Meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van events. Succes gegarandeerd.

Met mijn expertise en ervaringen vanuit diverse functies en de kennis vanuit mijn opleiding, verzorg ik de totale organisatie van een evenement of project. Door efficiënt te werken en door gebruik te maken van goede (prijs)afspraken met leveranciers, locaties etc, kan ik bedrijven tegen acceptabele kosten een goed product leveren.

Vanuit mijn ruim 20 jaar werkervaring in leidinggevende, ondersteunende en coördinerende functies, heb ik een ruime ervaring opgebouwd in diverse branches en in diverse lagen van bedrijven. Ik ben bekend en ervaren in de bedrijfshiërarchie en vind snel mijn weg om effectief aan de slag te gaan.

Heppener events en projecten, over Karin Heppener, Sassenheim

Ode aan Teylingen

Actief ingezet voor het helpen ontwikkelen van de exclusieve uitgave ‘Ode aan Teylingen’. Van brainstorm met mede-initatiefnemers tot aan de lancering van het magazine.
www.koestermedia.nl/over-ons

“Karin is een verbinder en maakt contact met anderen door oprechte interesse. Ze opent veel deuren door haar tomeloze inzet en doorzettingsvermogen.”
Edith van Beek – Ode aan Teylingen

Dit ben ik ook

Naast betaalde opdrachten vind ik het belangrijk om ook een bijdrage te leveren aan maatschappelijke initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Bijvoorbeeld:

  • Ik ben mede-organisator van ‘De Slag om de Bollenstreek’: een hilarische kennisquiz tussen bedrijfsteams uit de Bollenstreek met aandacht én opbrengst voor het goede doel.
  • Vrijwilliger bij ‘TOPSolarCompleet’(korfbalvereniging, meervoudig lands- en Europees kampioen): lid van de Commerciële Commissie en medeorganisator van de TOP Business Club-events. In 2017 lid van projectgroep Europa Cup Korfbal (portefeuille media / PR). En tot 2017 lid van de TOP PR-commissie.
  • Vrijwilliger PR en Communicatie bij de organisatie van de ‘Biermarkt’ in Sassenheim: de grootste biermarkt van Nederland met het grootste aantal bieren van de tap.
  • Actief op gebied van burgerinitatieven: organisator van ‘Burendag’ en vrijwilliger bij ‘NL Doet’.
Heppener events en projecten, dit ben ik ook, Sassenheim

Wilt u ook een event?

Laat mij de organisatie regelen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.
Het zal u, uw personeel en klanten aan niets ontbreken!