Onderstaande referenties vertellen u graag over mijn verleende diensten en georganiseerde events en opdrachten.

Brenda Kager

Event Manager bij BENJHI | Event projects | Event marketeer | Freelance | Boardmember at Foundation Experts Live

Ik heb het voorrecht gehad om met Karin het afgelopen jaar te mogen samenwerken aan diverse internationale beurzen en een complex kennisevent. Karin is super georganiseerd, oplossingsgericht en een mega doorzetter.

Met haar helikopterview weet ze perfect een grootschalig project te coördineren. Jouw event kun je met een gerust hart aan Karin toevertrouwen. Ik hoop nog vele jaren met haar te kunnen teamen!

Esther den Hertog

Zelfstandig communicatiestrateeg (Vanuit de rol van Wijkregisseur Teylingen a.i.)

In 2017 heb ik samen met Karin het werkveld van de wijkregisseur in de Gemeente Teylingen verkend. Een tijdelijke functie vanwege langdurige ziekte. Als duo zetten wij onze eerste stappen op dit onbekende terrein.

Een heel interessante en leerzame maar vooral leuke ervaring. Wij hebben grotere of kleinere projecten met inwoners, maatschappelijke organisaties en de gemeentelijke collega’s buurtinitiatieven tot stand gebracht.

Karin is mensgericht, maakt makkelijk contact en is hulpvaardig. Ook weet zij op de juiste momenten andere disciplines aan te haken in een proces. Zij is snel en accuraat en werkt zelfstandig. Zeker zo belangrijk is haar prettige humeur en gevoel voor humor. Onder grote druk weet zij rustig en koel te blijven.

Dankzij Karins organisatorische vaardigheden en grote netwerk waren wij in staat in korte tijd ons het werkveld eigen te maken en resultaten te halen. Ik zal in andere projecten zeker opnieuw met haar samen werken, omdat zij naast een heel kundig ook een heel prettig mens is.

Peter Ouwehand

Directeur Ouwehand Bouw Groep

2018 is voor Ouwehand Bouw het jaar waarin we het 75-jarig jubileum vieren. Karin Heppener ondersteunt ons daarbij om de festiviteiten die we dit jaar plannen tot een succes te maken. Het betreft vier gelegenheden door het jaar heen; van personeelsfeest, relatie-event, activiteitendag tot slotfeest.

Karin is zeer accuraat tijdens de voorbereiding en discreet aanwezig tijdens het event. Ze integreert gemakkelijk binnen de organisatie van Ouwehand en overlegt met mijn secretaresse over activiteiten. Regelmatig en op tijd wordt, gedurende het jaar, met de directie teruggekoppeld over het plan, budget en de organisatie, zodat ik me met een gerust gevoel met de core business kan blijven bezighouden.

Ik kan Karin typeren als vriendelijk, precies en creatief. En daarom van harte aanbevelen!

Mw. mr. Anne Heijnen

Notaris Verhees Notarissen

Bij Verhees Notarissen hebben we er nadrukkelijk voor gekozen om externe, grotere events uit te besteden, omdat wij onze focus willen blijven richten op onze core-business. In Karin Heppener hebben wij een gedreven eventmanager gevonden, die zeer professioneel en gepassioneerd is in de organisatie van evenementen.

Karin zorgde ervoor dat wij volledig ontzorgd waren bij de organisatie van een afscheidsreceptie voor 500 gasten. Hierbij heeft zij vooraf zeer goed in kaart gebracht wat voor ons belangrijk was en heeft ook laten zien daar continu aandacht aan te geven. Karin heeft de contacten met toeleveranciers, de locatie, de interne organisatie steeds goed onderhouden. Dit heeft geresulteerd in een zeer geslaagde receptie, waarover wij van onze gasten niets dan lof hebben ontvangen.

Dit jaar staat opnieuw een receptie voor 500 gasten in de planning; wij laten dit met een gerust hart aan Karin over.

John van der Tol

Initiatiefnemer De Slag om de Bollenstreek en ondernemer bij Zaken voor Zaken

Sinds een aantal jaren ligt de operationele en logistieke organisatie van “De Slag om de Bollenstreek” – een succesvolle benefietavond in de vorm van een hilarische kennisquiz voor ondernemers – in de handen van Karin.

Karin heeft aangetoond dat zij met haar professionele houding zeer gedreven is, toewerkt naar een duidelijk resultaat en daarmee een belangrijke bijdrage levert in de professionele organisatie van deze avond. Zowel in de voorbereiding, als in de uitvoering én in de opvolging is Karin goed gestructureerd, heeft oog voor details, legt eenvoudig contacten met toeleveranciers en met deelnemers en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Karin straalt uit dat zij plezier in haar werk heeft en dat heeft impact op het resultaat van de avond. Het team werkt prettig samen en met elkaar zetten we steeds weer een fantastische avond voor het goede doel neer!

Ik heb Karin al meerdere malen bij mijn persoonlijke netwerk voorgedragen en kan Karin van harte aanbevelen aan een ieder binnen mijn netwerk.

Edith van Beek

Ode aan Teylingen

Karin heeft de acquisitie gedaan voor de eenmalige uitgave ‘Ode aan Teylingen’Karin is een “verbinder”, heeft een groot netwerk (in de regio Bollenstreek) en maakt contact met anderen door oprechte interesse.

Door haar tomeloze inzet, doorzettingsvermogen en geloof in ons initiatief heeft ze veel deuren open gekregen en ondernemers als deelnemers “verbonden” aan ‘Ode aan Teylingen’. Ze is betrokken en nauwkeurig, ze denkt mee en gaat ervoor dat het traject van A tot Z in orde komt.
Daarnaast is ze een heerlijk mens om mee samen te werken. Wij zijn heel blij met en trots op haar. Kortom: Van harte aanbevolen!

“Ode aan Teylingen” is een uitgave van www.koestermedia.nl. Dit 196 pagina’s dikke magazine is begin november 2017 als cadeau van 125 ondernemers, bedrijven en instanties op de mat beland bij alle ± 15.000 huishoudens in Sassenheim, Voorhout en Warmond.

Wilt u ook een event?

Laat mij de organisatie regelen. Zo heeft u er zelf geen omkijken naar.
Het zal u, uw personeel en klanten aan niets ontbreken!

Contact
{{CODE-referentials-collapse}}